Service Details

Cosuri de fum

Cosuri de fum profesionale,cu garantie cuprinsa intre 30-33 ani,cosuri de fum pentru seminee,cosuri de fum pentru centrale,cosuri de fum pentru sobe.

Cosurile de fum sunt izolate cu vata cu densitate mare, tubulatura de samota este anticoroziva,rezistenta la temperaturi inalte si nu permite funinginii sa se depuna .

Cosurile de fum au invelis exterior din manta de beton sau manta ceramica.Ca mantaua exterioara sa nu se deterioreze din cauza intemperiilor,recomandarea noastra este ca aceste mantale de cos de fum sa se vopseasca cu vopsea de exterior sau sa se tencuiasca..

Alegerea unui cos de fum profesional,pe langa un cos de fum neprofesional,este foarte importanta,deoarece cosurile de fum executate din materiale necorespunzatoare se supraincalzesc,permite gudronului sa se depuna(ceea ce la o mica scanteie se autoaprind si dau foc la casa),de la temperatura elementele pocnesc.

COSURI DE FUM PROFESIONALE

Cosurile de fum profesionale,sunt alcatuite din: tubulatura de samota rezistenta la temperaturi inalte si nu permite depunerea gudronului,izolatie din vata cu densitate mare si camasa exterioara.

Mantaua exterioara poate fii din beton prefabricat usor sau din ceramica.

Recomandarea noastra pentru protejarea cosului de fum,este sa se aplice o vopsea de exterior sau tencuiala,pentru a proteja cosul de fum de intemperii.

Va oferim cosuri de fum marca profesional (Leier,Plewa,Heluz etc),cu diametre cuprinse intre 140mm-300mm.

COSURI DE FUM NEPROFESIONALE

Cum multi dintre clientii nostrii se „sperie” cand aud costul unui cos de fum si prefera sa asculte de meseriasi si,in loc de un cos de fum sa achizitioneze si sa monteze un cos de fum din caramida,acestia fac o mare greseala.

De ce?

Pentru ca,in primul rand, costul unui cos de fum este sub 1% din valoarea casei construite.

In al doilea rand,un cos de fum trebuie sa aiba un certificat de calitate,trebuie sa fie un cos de fum nu un element pentru cos sau element de aerisire,trebuie sa fie un cos de fum izolat si trebuie sa ofere siguranta casei.Din cauza „fricii” de pretul cosului de fum,oamenii ajung sa faca alegeri gresite si isi dau singuri foc la casa.Cosul de fum este cel care aprinde casa,nu sursa de caldura(semineu,centrala,soba etc).