Despre noi

Constructie de seminee si cosuri de fum!

double-line-2

Avand experienta de peste 10 ani in constructia de seminee si cosuri de fum, putem oferii clientilor nostrii de la faza de proiect pentru semineu, toate materialele de constructie semineu (focar, tubulatura, grile, adezivi, izolatii etc), suport tehnic in alegerea si construirea unui semineu, sute de modele de semineuri, garantie pentru lucrarile efectuate, cele mai bune izolatii pentru seminee si cosuri de fum si reducere de pret la produsele de finisaj cumparate de la partenerii nostrii (marmura, granit, piatra, vopsele etc).

focare seminee
Focare
Focar din fonta pentru seminee , focar din otel pentru semineu, focar cu deschidere in sus (ghilotina) pentru semineuri, focar...
seminee clasice timisoara
Seminee
Seminee rustice,seminee clasice,seminee moderne,seminee pe colt,seminee pe perete,semineuri,semineu,usi de semineu,imbracaminte semineu,constructii seminee,materiale seminee,magazin seminee timisoara,cosuri de fum pentru seminee...
cosuri de fum timisoara
Cosuri de fum
Cosuri de fum pentru seminee,cosuri de fum profesionale,cosuri de fum pentru interior,cosuri de fum pentru exterior,cosuri de fum Leier,cosuri de...
2955
Seminee
800
Cosuri de fum
5700
Focare semineu
1050
Seminee bio

seminee moderneConstruim seminee moderne, seminee clasice si seminee rustice, seminee pe colt dar si seminee pe perete(centrate), dupa modelul nostru sau al clientului.

Semineul va oferta caldura in toata casa, fara a fii nevoie sa fie conectat la apa si la calorifere.

Cu un singur semineu puteti incalzi toata casa.

Pentru detalii si oferte,sunati la : 0744805698

schita termosemineuTermosemineul, este solutia ideala pentru incalzirea casei. Un termosemineu construit corect,va ajuta sa economisiti banii aruncati pe fereastra in cazul centraleleor pe gaz, consum redus de lemne, caldura in permanenta.

Pentru mai multe detalii, contactati-ne: 0744805698

semineeMagazin de seminee cu focar din fonta si seminee cu focar din otel. Va oferim o gama larga de seminee cu focarpentru seminee pe colt, seminee pe front drept, seminee pe perete, seminee centrate etc.

Semineele pot avea atat focare rustice, cat si focare de semineu moderne.

semineu deschisTermokamyno construieste seminee deschise, seminee construite din caramida, diferite dimensiuni si modele de seminee deschise, avand ca textura piatra pentru seminee, marmura pentru seminee, granit pentru seminee, travertin pentru seminee, lemn pentru seminee, caramida aparenta pentru seminee, vopsea pentru seminee etc.

seminee cu focar pe coltVa oferim o gama larga de modele de seminee cu focar pe colt. Aceste seminee pot masca cosul de fum, au un design deosebit. Sticla focarului de semineu pe colt poate fi intreaga sau intrerupta printr-o bara despartitoare.

Astfel, la aceste seminee cu focar pe colt, putem avea vederea focului din lateral si din fata.

seminee cu usa de semineuSeminee cu usa de seminee, sunt semineele deschise, care nu au fost construite corect, iar in aceste cazuri se monteaza usa de semineu din fonta sau din otel, sau in anumite cazuri, se monteaza un focar cu usa de semineu.

cosuri de fum timisoara  COSURI DE FUM  – DISTRIBUITOR LEIER,PLEWA,HELUZ

TERMOKAMYNO – DISTRIBUITOR COSURI DE FUM PROFESIONALE MARCA LEIER, PLEWA, HELUZ, vinde si monteaza cosuri de fum in Timisoara si in judetul Timis, la pret de producator.

CUM SE MONTEAZA UN COS DE FUM?

Montajul cosului de fum este foarte important sa se faca de catre firma noastra ,autorizata in montarea de cosuri de fum Leier, Plewa, Heluz, pentru a se evita greselile de executie, care impiedica a avea garantia de 33 ani.

GRESELI DE EXECUTIE:

Pe parcursul construirii sistemelor de cosuri de fum Leier, Plewa, Heluz, se pot intalni frecvent greseli de montaj, nerespectandu-se intocmai instructiunile de montaj a cosurilor de fum Leier, Plewa, Heluz.

ERORI DE EXECUTIE FRECVENTE LA MONTAJUL COSURILOR DE FUM LEIER, PLEWA, HELUZ

  • nerealizarea unei fundatii cu dimensiuni corespunzatoare;
  • utilizarea sistemului incomplet la montaj;
  • folosirea chitului de imbinare cu termenul de garantie expirat;
  • obturarea canalelor de ventilare cu mortar sau alte materiale;
  • nescurtarea placilor termoizolante la nivelul terminal al cosului;
  • neprotejarea structurii cosului fata de intemperii;
  • neluarea masirilor de asigurare statica necesare;
  • amplasarea gresita fata de elementele combustibile ale constructiei;
  • realizarea unei legaturi necorespunzatoare dintre racordul de fum al cosului si canalul de racordare al sursei de caldura.
seminee rustice

Seminee rustice pe colt si pe front drept (seminee pe terete),ideale pentru casele cu design rustic, cabane de lemn la munte, hoteluri, restaurante etc.

Semineele rustice au ca si material de finisaj piatra, caramida pentru seminee si vopseaua pentru seminee.

semineu clasic

Seminee clasice pentru colt si seminee clasice pentru perete (pe front drept), ideale pentru incaperi cu stil contemporan. Aceste seminee pot fi seminee deschise sau seminee cu focar. Textura finala a semineului clasic este din materiale rezistente la temperaturi: marmura si granit pentru seminee, vopsea speciala de semineu, travertin pentru seminee.

Seminee rustice

semineu modern

Seminee moderne, seminee cu focar modern, ideal pentru decor dar si pentru a folosi semineul ca sursa de caldura. In magazinul nostru din Timisoara gasiti modele de seminee moderne, la preturi mici. Va oferim si suport tehnic pentru materialele de semineu achizitionate de la noi, va oferim reducere de pret la semineele construite de noi.

Termokamyno

Termokamyno va ofera o gama larga de materiale, modele si solutii pentru seminee rustice, seminee clasice, seminee moderne si cosuri de fum.

Contact: 0744805698