Service Details

SEMINEE

Constructie seminee, seminee pe colt, seminee  pe front drept (pe perete), seminee cu focar, seminee cu focar din fonta, seminee cu focar din otel.

Semineele rustice,clasice sau moderne se folosesc atat in case de lemn,precum cabane de munte,case construite din lemn,dar si in case cu design rustic,clasic sau modern.Va oferim o gama larga de seminee rustice,seminee clasice si seminee moderne.

Semineele rustice au ca si textura (finisaj) final piatra pentru seminee rustice,caramida pentru semineu rustic, caramida aparenta pentru semineuri rustice,pe cand semineele clasice si semineele moderne au ca textura finala vopsea speciala in diverse culori si texturi sau marmura pentru seminee,granit pentru semineu etc.

Semineele rustice,clasice sau moderne,mai pot fii si seminee  deschise, seminee cu focar din caramida de samota.Aceste seminee deschise se folosesc in majoritatea cazurilor in care doriti sa nu fie o sursa de caldura semineul , ci doar un semineu rustic,clasic sau modern din piatra,semineu de design,in care sa aprindeti focul doar de cateva ori pe an.

SEMINEE CU FOCAR

Un semineu rustic,clasice sau modern,este realizat din materiale rezistente la temperaturi inalte (focar din fonta pentru seminee rustice,seminee clasice,seminee moderne, adeziv de seminee, caramida pentru semineu, izolatii semineuri, structura pentru seminee etc),iar ca si textura (finisaj final) se folosesc diferite materiale,cum ar fii piatra naturala pentru seminee rustice,caramida aparenta pentru semineu rustic, vopsele pentru seminee rustice, caramida pentru seminee ,marmura pentru seminee,granit pentru semineu,imbracaminte de semineu etc.

SEMINEE DESCHISE

Seminee rustice sau clasice deschise,sunt seminee care sunt construite din caramida, au focarul de semineu din caramida de samota, iar prin constructia lui si inclinatia serpentinelor,absorb fumul si il scot afara pe cosul de fum iar in interior va puteti bucura de caldura semineului.